maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kevään ja kurssien kohinaa


Keväinen tervehdys Raudaskylältä!


Sanonta maaliskuu maata näyttää piti paikkansa ainakin meillä päin ja pääsiäisen alusviikko alkoi upealla auringonpaisteella – kesää kohti mennään kohinalla!

Kohinalla mennään eteenpäin myös Moodle-kurssien kanssa. Helmikuussa asetetut tavoitteet alkavat yksi kerrallaan muuttua konkreettisiksi etäopiskelukursseiksi. Maantiedon- ja biologian lehtori Leena on ensimmäinen, jolle saan tarjota pullakahvit hyvin suoritetusta ja saavutetusta työstä eli kaikki kurssit ovat tällä viikolla Moodlessa. Hienoa Leena!

Viime viikolla opiston opettajat viettivät yhteistä ETEVÄKSI-iltapäivää. Ohjelmassa oli inspiraatiotilaisuus tablettien käytöstä lukio-opetuksessa. IlonaIt:n Tomi kävi esittelemässä meille Ipad:n käyttömahdollisuuksia ja saimme paljon käytännöllisiä ja innostavia vinkkejä opetustyöhön. Nyt kun vielä pääsisi kokeilemaan niitä tabletteja!

ETEVÄKSI-hankkeen kuluessa on tullut eteen se tosiasia, että vaikka hankkeemme liittyykin etäopetukseen, ei sen tarvitse eikä se saa olla kasvotonta. Tämän vuoksi olemme opettajien ja työpajojen yhteyshenkilöiden kanssa istuneet alas yhteisen kahvipöydän ääreen. Näiden kahvihetkien tarkoituksena on ennen kaikkea antaa kasvot yhteistyökumppaneille, nimille sähköpostiosoitteen takana. Toinen tärkeä tavoite on saada palautetta toiminnastamme – olemme kuulleet mikä toimii ja mikä tarvitsee vielä hiomista ja mitä meidän tulee ottaa huomioon. Näiden tapaamisten pohjalta tulemme opettajien kanssa kehittämään toimintaamme. Keväämmällä keräämme palautetta myös opiskelijoilta.

Tästä on hyvä jatkaa työtä eteenpäin.
 
 
Aurinkoisia päiviä toivotellen,
Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti